Kinderboek ‘Iedereen is anders geboren’

In samenwerking met auteur Nathalie de Jong heeft B Publishing het kinderboek ‘Iedereen is anders geboren’ gepubliceerd.

‘Iedereen is anders geboren‘ is een vrolijk boekje over een klas met hele gewone kinderen. Gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Ze zien er allemaal anders uit, vinden allemaal iets anders leuk of lekker en hebben allemaal iets dat anders is. Kortom, ze zijn allemaal anders geboren!

bas

 ‘Iedereen is anders geboren’ is een aansprekend kinderboek voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 8 jaar. Het boekje is erg geschikt om voor te lezen, maar ook voor kinderen om zelf te lezen.

Het doel van het boekje is om kinderen te laten zien dat ieder kind speciaal is. Door te benadrukken dat iedereen anders is, dat elk kind zijn eigen unieke eigenschappen heeft, leert het boekje kinderen elkaar te accepteren. Zo worden bijvoorbeeld zaken als lichamelijke handicaps, dyslexie, ADHD en autisme bespreekbaar.

Het bespreekbaar maken van deze onderwerpen zal door de aanstaande invoering van de Wet passend onderwijs een steeds grotere rol in het onderwijs gaan spelen.
Het boekje ‘Iedereen is anders geboren’ kan daarom een waardevolle aanvulling op het lespakket van veel lagere scholen zijn.

cover 2

Het boekje is zowel in gedrukte vorm als in elektronisch vorm (e-book) te verkrijgen.
U kunt het boek direct bestellen via de webshop van B Publishing.

Voor aanvullende informatie: www.iedereenisandersgeboren.nl.