Portfolio

 1. ThiemeMeulenhoff

  Voor ThiemeMeulenhoff ben ik actief als contentontwikkelaar voor de mbo-methodes DoorNederlands en DoorEngels, en begeleid ik daarnaast verschillende titels voor het hoger onderwijs.  Eerder heb ik voor ThiemeMeulenhoff de vo-methodes Mundo en Feniks als contentontwikkelaar mogen begeleiden. Hierbij begeleidde ik auteurs en eindredacteuren in het schrijfproces, beheerde het budget en bewaakte de planning.  

  Lees verder
 2. Noordhoff ZorgPad Professional

  Voor ZorgPad Professional ontwikkelde ik, samen met auteurs en eindredacteuren, online bij- en nascholing voor zorgprofessionals. 

  Lees verder
 3. Deltion College

  Voor het College Horeca, Reizen & Dienstverlening van het Deltion College, ontwikkelde ik lesmateriaal, voor de opleidingen Facilitair Leidinggevende, Manager Ondernemer Horeca en Meewerkend Horeca ondernemer. In nauwe samenwerking met docententeams adviseerde ik over de te ontwikkelen leerlijnen en bijbehorende modules. 

  Lees verder
 4. Ontwikkelcentrum- methode Kenniskiem

  Als leermiddelenspecialist begeleidde ik de ontwikkeling en publicatie van nieuwe lesmaterialen voor het Agrocluster Plant in zijn algemeenheid en voor de mbo-methode Kenniskiem in het bijzonder. 

  Lees verder
 5. Dedact- NaSk methode Einstein

  In opdracht van Dedact was ik actief als redacteur voor de NaSk methode Einstein. Ik redigeerde en corrigeerde hier de verschillende lesmaterialen voor leerjaar 3 en 4 van het vmbo. Bij deze methode werken leerlingen op een digitale en gepersonaliseerde manier met de leeromgeving Learnbeat.  

  Lees verder