Kinderboek ‘Iedereen is anders geboren’ maatwerk

Iedereen is anders geboren

In het kinderboek ‘Iedereen is anders geboren‘ worden 26 kinderen uit een klas besproken. Het zijn gewone kinderen, die toch allemaal iets speciaals hebben. Zo zien ze er allemaal anders uit en hebben allemaal hun eigen hobby’s en gewoontes.  

Het doel van het boekje is om kinderen te laten zien dat ieder kind speciaal is. Door te benadrukken dat iedereen anders is, dat elk kind zijn eigen unieke eigenschappen heeft, leert het boekje kinderen elkaar te accepteren. Zaken als lichamelijke handicaps, dyslexie, ADHD en autisme worden hierdoor bespreekbaar gemaakt.

Maatwerk

Het is ook mogelijk om een maatwerkversie van ‘Iedereen is anders geboren’ te laten maken.
Heeft uw kind een beperking die momenteel niet in het boek voorkomt? Wij schrijven in opdracht van u een speciaal verhaaltje hierover en maken er een bijpassende tekening bij. Dit verhaal plus tekening wordt daarna toegevoegd aan het bestaande boekje. Vervolgens laten wij het aantal boeken drukken dat u wilt afnemen. Van ieder verkocht maatwerkboekje gaat 2 euro naar NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind).

Neem contact op voor meer informatie!

esther

Esther is geboren met éen kort been en éen gewoon been. Daarom draagt ze een prothese. Lees hier het verhaal van Esther.