Crowdfunding kinderboek ‘Waar is Wollie’

In september 2013 zijn de eerste exemplaren van het kinderboek ’Waar is Wollie’ gepubliceerd.

‘Waar is Wollie’ is een prentenboek voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. Het gaat over Wollie, een kleine zwart-witte poes, die stiekem wegloopt van huis. Onderweg beleeft Wollie allerlei avonturen met hond Loetje en vogel Willem. Maar dan weet Wollie de weg niet meer terug naar huis. Hoe komt Wollie nu weer thuis?

Tekening 7

 ‘Waar is Wollie’ is geschreven door Karin Stapper uit Meppel en de tekeningen zijn verzorgd door Nadya Slenders uit Heerlen. B Publishing heeft het kinderboek uitgegeven.

 De eerste proefexemplaren van het boek zijn erg enthousiast ontvangen, zodat Karin Stapper en B Publishing op zoek zijn gegaan naar een manier om een eerste officiële uitgave van ‘Waar is Wollie’ te realiseren.

Er is besloten  ‘Waar is Wollie’ te plaatsen op het crowdfunding-platform Voordekunst. Dit is een online platform waar kunst- en letteren projecten financieringen voor hun project kunnen binnenhalen- ook wel crowdfunding genoemd. Crowdfunding is een alternatieve manier om geld in te zamelen. Mensen die het project interessant vinden, doneren een bedrag, en krijgen hiervoor een tegenprestatie, bijvoorbeeld een exemplaar van het boek of een tekening. Zo helpen zij ‘Waar is Wollie’ te publiceren!

voordekunstnl_h_M

 Waar is Wollie staat tot eind april op Voordekunst.nl. Voor meer informatie kunt u kijken op voordekunst.nl (directe link naar project) of contact opnemen met B Publishing.