Portfolio

 1. Deltion College

  18-04-03-protolab

  Voor het College Horeca, Reizen & Dienstverlening van het Deltion College, ontwikkel ik lesmateriaal, voor de opleidingen Facilitair Leidinggevende, Manager Ondernemer Horeca en Meewerkend Horeca ondernemer. In nauwe samenwerking met docententeams adviseer ik over de te ontwikkelen leerlijnen en bijbehorende modules. 

  Lees verder
 2. ThiemeMeulenhoff- methode Mundo en Feniks

  download

  Voor ThiemeMeulenhoff was ik betrokken bij de methode Mundo en Feniks. Als contentontwerper heb ik meegewerkt aan het uitwerken van het nieuwe concept voor de herziening van de methode Mundo. Daarnaast begeleidde ik deze methode als contentontwikkelaar, wat inhoudt dat ik de auteurs en eindredacteuren in het schrijfproces begeleid, het budget heb opgesteld en beheer en […]

  Lees verder
 3. Ontwikkelcentrum- methode Kenniskiem

  logo-ontwikkelcentrum

  Als leermiddelenspecialist begeleidde ik de ontwikkeling en publicatie van nieuwe lesmaterialen voor het Agrocluster Plant in zijn algemeenheid en voor de mbo-methode Kenniskiem in het bijzonder. 

  Lees verder
 4. Dedact- NaSk methode Einstein

  dedact_logo_white_01

  In opdracht van Dedact was ik actief als redacteur voor de NaSk methode Einstein. Ik redigeerde en corrigeerde hier de verschillende lesmaterialen voor leerjaar 3 en 4 van het vmbo. Bij deze methode werken leerlingen op een digitale en gepersonaliseerde manier met de leeromgeving Learnbeat.  

  Lees verder
 5. Modules MIXED – ThiemeMeulenhoff

  20013_thieme_vo_mixed_dienstverlening

  Voor ThiemeMeulenhoff heb ik als contentontwikkelaar de productie van verschillende modules voor de vmbo methode MIXED begeleid. Mijn voornaamste verantwoordelijkheid waren de ontwikkeling van de materialen voor het profiel Dienstverlening en Producten. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de toetsen voor MIXED, welke ontwikkeld werden op basis van RTTI.Ik begeleidde de auteurs en eindredacteuren […]

  Lees verder